Skip to main content

Yritysinfo

Nuori yritys, vahva kokemus

Yhtiön toimialaan kuuluvat lukituspaveluiden lisäksi nosto-ovet, liukuportit, työvaatteet sekä suunnittelupalvelut yrityksille ja yksityishenkilöille. Yhtiö on perustettu vuonna 2013, mutta taustalla on vahva kokemus rakennusalalta ja lukituspalveluista.

”Yrityksemme osaamisen perustana on toimiminen 35 vuotta valtuutettuna Abloy-lukkoliikkeenä sekä 15 vuoden asennustyökokemus Crawford-nosto- ja pikarullaovista. Toimialaamme kuuluvatkin tuotteiden lisäksi asennukset ja huollot. 

Paikallinen, joustava, kustannustehokas

Toimitusalueemme on Kuusamo, Taivalkoski, Posio ja Kemijärvi.

Yrityksen toimintaperiaatteita ovatkin paikallisuus, joustavuus ja kustannustehokkuus. Tavoitteena ovat aina täydenpalvelun toimitukset mittavan yhteistyöverkoston kautta. Yrityksen asiakkaita ovat rakentajayhteisöt, lähikunnat, teollisuus, rakennusliikkeet sekä yksityiset asiakkaat.

Uudet myymälätilat 

Kesällä 2015 yritys siirsi myymälänsä Werstaalle osoitteeseen Nuottatie 1. Myymälä sijaitsee hyvällä paikalla Kuusamon keskustan tuntumassa, marketeista noin 300mm. Myymälässä on mm. lukitustuotteet ja avainpalvelut, autotallinovien lamellimallit, työvaatteet, -kenägät ja -koneiden lisäksi muut työturvallisuustuotteet.

Kestävä kehitys ja kierrätys huomioiden

Kierrätämme myymälämme kautta myös toimivia ja huollettuja sähkötyökaluja ja lukitustuotteita sekä autotallien ovia yms…