Skip to main content

Tuotteet

LUKITUSTUOTTEET JA -JÄRJESTELMÄT

Dorma

DORMA on maailmanlaajuinen kumppani, jonka tuotteet mahdollistavat entistä laadukkaammat rakennusratkaisut. Perinnettä ja tekniikka, palvelua ja turvallisuutta, asiantuntemusta ja käyttömukavuutta: suunnitteletpa sitten millaista oviratkaisua tahansa, DORMA tarjoaa kaiken tarvitsemasi.
www.dorma.fi

kaba

Kaba tarjoaa elekromekanista vaihtoehtoa esim. kerrostaloyhtiöille. Laaja oviyksikkövalikoima, käyttö ja joustavuus vakuuttavat ominaisuuksillaan. Mekaaninen lukitusjärjestelmä voi helposti laajentaa kulunvalvonnaksi jonka voi integroida jopa kattavaan online kulunvalvontajärjestelmään.
www.kaba.fi

Abloy

Kattava valikoima perinteisistä mekaanisesta lukituksesta uuden ajan älylukkoihin. Vaivatonta kulunhllintaa turvllisin poistumistie ratkaisuin. Oviautomatiikkaa estettömiin oviympäristöihin.
www.abloy.fi

Iloq

iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Avaimet ja lukot toimivat siksi ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia. Joustava pääsyoikeuksien hallinta.
www.iloq.fi

KAMERA- JA HÄLYTINJÄRJESTELMÄT

JABLOTRON

Käytä JABLOTRONIN luomia laadukkaita hälytyslaitteita ja älykkäitä järjestelmiä. Ne ovat hyödyllisiä kotona, vapaa-ajanasunnossa tai työpaikalla. Niitä on helppo käyttää ja niiden innovatiiviset toiminnot yllättävät aina.
www.jablotron.fi

MUUT KAMERA- JA HÄLYTINJÄRJESTELMÄT

Kauttamme saa monen toimittajan kamera- ja hälytinjärjestelmiä. Seuraamme uuttuuksia ja otamme hyvät ja laadukkaat tuotteet myyntiin kauttamme.

MUUT TUOTTEET

TURVA- JA KASSAKAAPIT

Kauttamme kotiin ja yrityksille paloturvakaapit ja turvasalkut. Pienet ja isot avainsäilöt ja kaapit. Myymälässämme malleja heti saatavilla.
tukkuimmonen.com

METALLI- JA PUUOVET

Toimitamme ja asennamme metalli- ja puuovia täysin valmiiksi heloitettuna ja listoitetettuna.
www.kaso.fi
www.pihla.fi

Teollisuus-, pikarulla- ja automaattiset ovet

ASSA ABLOY Entrance Systems tarjoaa maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja rakennusten etupuolelle, takapuolelle ja sisäpuolelle.
www.assaabloy.fi

AUTOTALLINOVET

Autotallin ovi, joka on tiivis ja helppo käyttää. Varma valinta jolle myönnetään jopa 10 vuoden turvallisuustakuu. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiseen kotiin sopiva pintakuviointi ja väri. Lisäksi saatavana ikkunat ja käyntiovet tai erillinen tyyliin sopiva ulko-ovi.
www.crawford.fi
Kiinteistötarvikkeet:
porrastaulut, postikaatikot
Ovipuhelimet